Wat als wanden plots flexibel en dynamisch worden?
Rudi Prijs | Founder
V-MAX WALL FRAME een systeem met visie
strak modulair functioneel presentatiemeubilair

V-MAX

V-MAX : de naam van onze collectie, verwijst naar het geregistreerde verticale insteekprofiel dat een optimale momentkrachtverdeling, gewichtsbesparing en vlotte hanteerbaarheid garandeert.

SQUADRA

SQUADRA is een uniek systeem waarmee men presentatiemeubilair voor retail, horeca en zelfs dressings kan configureren. Met deze structuurelementen kan men eindeloos variëren. De naam van deze lijn verwijst naar het dun gestyleerd vierkant stalen profiel.

Architecturale vrijheid

Werkplekken en publieke ruimtes: ze moeten functioneel zijn. Met gipskarton-wanden en inbouwsystemen hangt u vast aan één concept. Vernieuwen is in zo’n geval ‘ingrijpend verbouwen’.
Lees meer >

Creatieve interieurs

Interieurbouwers leven zich creatief helemaal uit. Een flitsende videowall, presentatiezuil of digimuur; ingebouwde zitjes en tafelbladen; een haardvuur, wasbak of spiegels; sfeervolle panelen in metaal, ...
Lees meer >

Flexibele winkelinrichting

Uw ruimte, rekken en leggers aanpassen aan nieuwe collecties en trends. Inspelen op kraakverse seizoensmenu’s. De functionaliteit van uw kantoor laten meegroeien met uw personeelsbestand …
Lees meer >

Nieuws Nieuwsarchief +

SQUADRA – nieuwe collectie van strak hedendaags modulair presentatiemeubilair

SQUADRA, de nieuwste productlijn van MOFEX systems, is een uniek systeem waarmee men presentatiemeubilair voor retail, horeca en zelfs dressings kan configureren.
Lees meer >

MOFEX op Archi Top

Archi Top, de tweejaarlijkse vakbeurs voor architecten, interieurarchitecten en andere bouwbeslissers, opent op 29 en 30 september de deuren in de Waagnatie te Antwerpen.
Lees meer >

Welkom op onze nieuwe website

De afgelopen maanden werd er druk gewerkt aan een nieuwe huisstijl en website voor MOFEX. Niet alleen aan het ontwerp van de site, maar ook de structuur en de inhoud van de site werden aangepast zodat je de informatie die je nodig hebt ...
Lees meer >