V-MAX

V-MAX : de naam van onze collectie, verwijst naar het geregistreerde verticale insteekprofiel dat een optimale momentkrachtverdeling, gewichtsbesparing en vlotte hanteerbaarheid garandeert.

SQUADRA

SQUADRA is een uniek systeem waarmee men presentatiemeubilair voor retail, horeca en zelfs dressings kan configureren. Met deze structuurelementen kan men eindeloos variëren. De naam van deze lijn verwijst naar het dun gestyleerd vierkant stalen profiel.

Concept

Laat ons eerst een misverstand uit de wereld helpen: onze systemen zijn geen wanden maar functionele voorzetwandsystemen. Muren beperken uw mogelijkheden. Ze staan waar ze staan. Wilt u uw interieur veranderen? Dan moet u boren, kappen, slijpen, muren slopen. Een ingrijpend, tijd- en geldrovend proces. Maar wat als uw wanden plots wél flexibel en dynamisch worden? Wat als u in een mum van tijd uw ruimte kunt ‘heruitvinden’?

Dynamische profielen

De systemen van MOFEX bestaan uit stalen profielen – aan de wand of vrijstaand. Een functioneel ‘geraamte’ dat u invult zoals u dat wenst. U volgt strak de muur, vormt hoeken, springt de winkelruimte in en creëert vrije winkeleilanden. Die u invult met uitwisselbare accessoires uit ons programma of op maat ge-engineerd op basis van uw architecturale ontwerpen. Laat uw verbeelding gerust de vrije loop.

MOFEX systems is droogbouw. Dat betekent: een snelle en simpele installatie door uw interieurbouwer. Na de plaatsing voegt u vlot nutsvoorzieningen en accessoires toe: zonder hoge kosten. Zo maken onze profielen elke ruimte dynamisch en flexibel. U kunt ze gemakkelijk herinrichten en verbouwen … keer op keer opnieuw. Een droom voor interieurarchitecten in de utiliteitsbouw, installateurs én retailbedrijven.

Vier dimensies

De systemen zijn uitbreidbaar in de hoogte, breedte, diepte én de vrije ruimte. Maar ook vlot aanpasbaar in de tijd. Een oplossing in vier dimensies dus. Die u alle troeven in handen geeft om uw ruimtes optimaal in te vullen. In welke sector u ook actief bent, wat uw commerciële behoeften ook zijn.

Een systeem met visie

Kortom de return on investment (ROI) is hoog. De lange levenscyclus en vele mogelijkheden tot hergebruik maken het systeem kostenefficiënt en besparend.

Interesse in onze producten?

Contacteer ons Inspiration gallery Producten Downloads