SQUADRA – nieuwe collectie van strak hedendaags modulair presentatiemeubilair

SQUADRA, de nieuwste productlijn van MOFEX systems, is een uniek systeem waarmee men presentatiemeubilair voor retail, horeca en zelfs dressings kan configureren. Met deze structuurelementen kan men eindeloos variëren.

De naam van deze lijn verwijst naar het dun gestyleerd vierkant stalen profiel waarmee talloze combinaties van leggers, kapstokhangers en wandkaders mogelijk zijn. Dmv koppelladders en koppelleggers wordt het strakke karakter van de SQUADRA elementen gegarandeerd.

“Deze nieuwe productlijn is ontstaan vanuit de vraag van de markt naar strak, modulair en functioneel meubilair. Bij MOFEX Systems zijn we ervan overtuigd dat ‘flexibiliteit’ en ‘functionaliteit’ meer dan ooit het verschil maken. MOFEX Systems geeft ruimtes een flexibel DNA. Zodat onze klanten dynamisch en efficiënt kunnen inspelen op de veranderende noden van vandaag en morgen.” aldus Rudi Prijs, president van MOFEX systems.

Het SQUADRA gamma oogt hedendaags, kan eenvoudig gemonteerd worden, is modulair en biedt tal van mogelijkheden. Bijhorende gemonteerde krukjes, banken en tafels creëren een harmonieus interieur.

De SQUADRA basiscollectie is uitgevoerd in zwart, wit en cloudy iron geëpoxeerd staal. De standaard zitjes zijn in zwart of wit kunstleder. Andere kleuren en materialen, zoals bijvoorbeeld houten of glazen leggers, tafelblad in andere materialen dan metaal, andere kleur van zitjes, … zijn verkrijgbaar op aanvraag.

Interesse in onze producten?

Contacteer ons Inspiration gallery Producten Downloads