Over MOFEX systems

Visie MOFEX systems

Sectoren evolueren. Trends wisselen elkaar af. Behoeften veranderen. MOFEX systems is ervan overtuigd dat ‘flexibiliteit’ en ‘functionaliteit’ meer dan ooit het verschil maken. Ook in uw werkomgeving. MOFEX systems geeft ruimtes een flexibel DNA. Zodat u dynamisch en efficiënt kunt inspelen op de noden van vandaag en morgen, en op de wensen en behoeften van uw klanten en medewerkers.

Missie MOFEX systems

Wij ontwikkelen duurzame, kostenefficiënte en flexibele in- en uithaaksystemen voor professionele omgevingen. Hierdoor krijgen utilitaire interieurarchitecten extra creatieve vrijheid en vergemakkelijkt het werk van interieurbouwers. En de gebruikers? Die zijn voortaan in staat om hun winkel, horecazaak, kantoor, showroom en andere commerciële en openbare ruimtes op enkele uren tijd volledig herin te richten – in functie van nieuwe trends, collecties, seizoenen, strategieën, huisstijl …

R&D - Ontstaan uit vraag en studie van de markt

Winkels, horecazaken, bedrijven, luchthavenhallen, filmcomplexen, ziekenhuizen … Ze willen ruimtes die functioneel zijn – voor medewerkers, klanten en bezoekers. Oppervlaktes die vlot inspelen op veranderende omstandigheden. Een inrichting die op elk moment de gewenste sfeer uitstraalt.

De vraag naar een sterk, flexibel en vlot te installeren ‘frame’ voor de utiliteitsbouw leidde tot de ontwikkeling van het V-MAX programma. Standaardprofielen die de prijs drukken. Maar door hun modulaire verbindingsmogelijkheden toch resulteren in een ‘werkframe’ op maat.

Productie

Sinds 1976 ontwikkelt en produceert MTF Contractors in de vestiging in Hasselt halffabrikaten in staal. De productie en coating van deze profielen in staal gebeuren in eigen ateliers door ervaren vaklui. Dat geeft u zekerheid op het vlak van kwaliteit én levertermijnen.

Co-creatie en maatwerk

Geïnspireerd op de flexibele en functionele voorzetwantsystemen en –profielen, ontwikkelt MOFEX systems in samenwerking met producenten eveneens exclusieve concepten. Met innovatieve, kostenbesparende oplossingen als resultaat.

Als staalexpert engineeren wij maatwerk systemen en accessoires op basis van uw concept. Laat uw verbeelding gerust de vrije loop.

Green label concept

Milieuvriendelijke productietechnieken en een geavanceerd machinepark in combinatie met recycleerbare grondstoffen en afvalbeheersing is slechts een greep van onze uiting en respect voor mens en milieu.


    Interesse in onze producten?

    Contacteer ons Inspiration gallery Producten Downloads